Egy finom és gyors étel, egy kicsit bizarr, de nagyon is finom körettel.
Mustáros,sajtos csirkecomb,sajtos,chilis sült sárgabarackkal
· 4 db egész csirkecomb, kettévágva
· 1 nagy tejföl
· 1 ek mustár
· 1 ek só
· bors ízlés szerint
· 3 gerezd passzírozott fokhagyma
· 1 dl olaj
· 5 dk vaj
· 20 dk sajt
A tejfölt,a mustárt,sót,borsot,fokhagymát,olajat összekeverjük. A csirkecombokat bekenegetjük a vajjal,megmártogatjuk a szószban,és szépen elrendezve egy tepsin,betoljuk a már meleg sütőbe. Fólia alatt 50 percig pároljuk,majd azt levéve,megszórjuk a sajttal és ha az általunk kívánt színt elérte,tálalhatunk.
Férjem petrezselymes krumplit kért mellé,én viszont{naná!!!}a frissen leszedett barackokat kettévettem,a mag helyére szórtam egy kis chilit,ráhalmoztam egy pici reszelt sajtot,megszórtam egy pinduri sóval és mehettek a még meleg sütőbe,de csak addig,amíg a sajt olvadni nem kezdett. Nagyon finom lett,a barack édes,lekváros,izgalmas ellentétben állt a sajtos, chilis keverékkel.