Ez történt Hollywood-ban….LXI.

509

Bemutatkozik Gwen Stacy a Spider Man rebootban, jön Jennifer Love Hewitt új filmje a The Client list és Johnny Deep ismét kalózruhát ölt, Jack Sparrow képében. Olvassátok...

Bemutatkozik Gwen Stacy

Már hónapok óta tudjuk, hogy Emma Stone benne lesz a Spider Man reboot-ban, az is kiderült, hogy kit fog alakítani. Most már csak az első jelenetre vártunk, az első képekre, amin találkozhatunk vele, illetve a filmes karakterével. A hét első felének legnagyobb filmes híre tehát (ne röhögjél, tényleg az), hogy Gwen Stacy megérkezett:
 
 
Na jó, nem is ezt a képet akartam feltölteni, de a folytatásban jön már Emma Stone is:
 
 
És akkor a jelenet, amiről az elején beszéltem. Elkezdték forgatni a filmet, Emma első felvétele egy temetéshez kapcsolható. A kép alatt el is mondom, hogy kiről van szó, csak az olvassa el, akit nem zavar, ha megtud valamit a történetről is.
 
 
A sok rendőr és Gwen (Emma) jelenléte miatt, szinte biztos, hogy az apukája temetésén járunk. George Stacy (Denis Leary) rendőrként dolgozott, sikerült rájönnie, hogy ki Spider-Man, halálakor viszont megeskette Peter-t/Spider Man-t, hogy vigyázzon a lányára.
 
 
Láttátok már? – The Client List
 
Most, hogy nincs a képernyőn Jennifer Love Hewitt, vajon az igazi rajongói követik minden lépését? Idén forgattak egy filmet, amit a Lifetime Network mutatott be még a nyáron, és aminek a főszereplője. Egy három gyerekes anyukát játszott benne, aki korábban szépségkirálynő is volt. Viszont anyagi gondjai akadtak, kirúgták, így új lehetőségek után kellett nézzem, és a kurválkodás mellett döntött. Na nem biztos, hogy ez teljesen így van, mondom ezt azért, mert elvileg egy 2004-ben történt botrány hatására készült a film, tehát valós alapokon fekszik a történet. A kérdés tehát, amit már a címben is feltettem: a Szellemekkel suttogó után ki az, aki a The Client List-et is látta már, Jennifer miatt? De kérdezhetem másképp is. Ha mutatok pár képet, akkor esetleg adtok egy esélyt a filmnek?
 
 
A folytatásban jön még két kép, és igen, lehetett volna „napi csaj” szereplő is. De a képek ellenére egy filmről beszélünk, igaz tv-re készült produkció. Az egyik főszereplője meg sorozatos „sztár”, aki nem egy évadot lehúzott a szellemek között:
 
 
Ha film nem keltette fel az érdeklődésed, de a sorozatot újra néznéd, vagy le vagy maradva, akkor az AXN műsorán keresd az új részeket. Ami pedig a Jennifer-t illeti, teljesen friss hír, hogy a játékáért még Gloden Globe jelölést kapott.
 
Van képünk hozzá: On Stranger Tides
 
A cím alapján még nem biztos, hogy tudjátok miről is van szó. Segítek egy kicsit, Johnny Depp vagy Jack Sparrow, esetleg Penelope Cruz. Igen, A Karib-tenger kalózainak negyedik történetéhez érkezett most pár kép. Az első hivatalosak ráadásul, nézzétek:
 
 

 
Bemutató május 19-én várható nálunk, egy nappal az amerikai premier előtt.

teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu