Ezt nézhetjük – Heti mozibemutatók 10. hét

458

A heti bemutatókat böngészve, arra jutottam, hogy érdemes moziba menni ezen a héten is. Adam Sandler-el itt van a Kellékfeleség, Antony Hopkins-al A rítus, illetve a gyerekek is megtalálhatják kedvencüket az aranyos Anyát a Marsra című filmben.

Kellékfeleség (Just Go With It)
Dr. Patrick Maccabee közli a nála sokkal fiatalabb barátnőjével, hogy házas, és van két gyermeke. Úgy gondolja, ezzel elkerüli, hogy komolyabb viszonyba kerüljenek a lánnyal. Amikor a lány rájön a hazugságra és el akarja hagyni, Patrick megkéri… (folytatás és további információk a filmről…)
A rítus (The Rite)
Egy amerikai pap Rómába utazik, hogy részt vegyen a vatikáni egyetemen egy kurzuson, amely az ördögűzésről szól. A pap nyolc ördögűzésen vesz részt, s közben egyre több információt szerez a jó és a rossz közti küzdelemről. Végül meg kell vívnia a saját… (folytatás és további információk a filmről…)
Anyát a Marsra (Mars Needs Moms!)
Milo egy kisfiú, aki épp most akarja belevetni magát a vakáció örömeibe. Édesanyja azonban különböző feladatokat ad neki. Egy vita hevében Milo közli édesanyjával, hogy ő nem érti, mi olyan különleges az anyákban. Amikor a fiú elalszik, egy rakéta landol a… (folytatás és további információk a filmről…)
Egy család (En familie)
Ditte egy híres pék família sarja, de a családi tradícióktól igencsak távoli sorsot tervez magának. Szeretné beutazni a világot, élni a nagybetűs életet, és úgy látszik, hogy mindez valóra is válhat, mikor felajánlják neki az álom munkát New Yorkban…. (folytatás és további információk a filmről…)

 

filmkatalogus.hu

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu