Nyolcüléses egyterű a Hyundaitól

292

Az Új-Delhiben bemutatott Hyundai Hexa Space egyterűben nyolc ülést alakítottak ki.

Fiatal családok igényeit szem előtt tartva fejlesztette ki új tanulmányautóját a Hyundai, a modell a Hexa Space nevet kapta. Nem légből kapott az elnevezés, a koncepcióban pontosan nyolc ülést alakítottak ki, amelyek elrendezése az aktuális igények szerint variálható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azok az ülések, amelyekre éppen nincs szükség, össze is hajtogathatók, így a harmadik üléssort a raktér növelése érdekében el lehet tüntetni. B oszlop nincs, megkönnyítendő a beszállást az utastérbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az autó alapjait az ix20 adja, 4,3 méter hosszú, 1,82 méter széles és 1,647 méter magas, a tengelytáv 2,75 méteres. 1,2 literes turbómotor hajtja a tanulmányt, az erőátvitel hatfokozatú automata váltón keresztül történik. A középkonzol érintőképernyős.

Az 1967-ben alapított Hyundai Motor Company, a Hyundai Kia Automotive Group egy divíziója, Dél-Korea legnagyobb autógyártója. Székhelye az ország fővárosában, Szöulban van. 2005-ben a Hyundai Kia Automotive Group a világ 6. legnagyobb autógyártója volt. Ulsanban a cég működteti a világ legnagyobb integrált autógyártó kapacitását (1,6 millió db/év). Logója a megdöntött, stilizált H-betű két embert (a cég és a vásárló) szimbolizál, akik kezet fognak. Hivatalos szlogenjük a „Drive your way”. […]

forrás: wikipedia

mno.hu  – automobil

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu